• Välkommen till Prima Oliva!
Upptäck den äkta smaken av vår extra jungfruolivolja från Prima Oliva - nu med fri frakt på alla beställningar över 700 kr och snabb leverans

Produktionen av olivoljan

Oliverna till vår olivolja plockas i Taggiasca området runt dalen i Taggia och Badalucco. Oliverna transporteras direkt till Taggia där de färskpressas hos Delicatezze della Riviera, och buteljeras direkt efter att de pressats.

            Läs Mer..

 Hur gör vi vår Extra Virgin olivolja?

Vi är med under produktionen

Vår personal finns på plats under produktionen och vi kan garantera den bästa kvalitet på den olja som nu finns möjlig att köpa även i Sverige.


Våra oliver

Taggaiascaoliverna växer på den Italienska Rivieran. Här har man odlat oliver i över 2 000 år och det bördiga landskapet runt San Remo har ett gynnsamt klimat som lämpar sig utmärkt för olivodling.

Läs Mer..

Varför Prima oliva

Kallpressad olivolja

För att oljan ska behålla alla nyttiga mineraler och vitaminer får temperaturen under pressningen aldrig överstiga 25 grader. 

Ren och utan tillsatser

Vår olivolja är helt utan tillsatser – enbart olja från färska oliver

Vi är på plats

Vi är på plats i Italien och närvarande under hela produktionsprocessen. 

Lokala producenter

Våra lokala bönder och producent har i generationer skördat och pressat olivolja.